Raf Sistemleri (Hafif ve Orta)
Hafif yük ve orta yük raf sistemleri, özellikle orta ve küçük hacimdeki ürünler için en ideal depolama yöntemidir. Diğer depolama sistemleri ile beraber kurulum imkanı sağlar. Küçük hacimli ürünlerin depolanmasını kolaylaştırır. Ambalajlı ürünler için ideal çözümdür. Hafif yük sistemi, elektrostatik toz boya kullanılır. Yapı elemanları ve aksesuarların çeşitliliği tüm sistemin depo alanına tam uygunluk sağlar. Her ortamda ürünlere ulaşma imkanı sağlar. Hafif yük sisteminin çabuk sipariş hazırlama özelliği vardır. Kaliteli malzemesi ile estetik bir görünüm sağlar.
Raf Sistemlerinin Kullanım Alanları
Hafif yük raf sistemleri daha çok imalathanelerde, fabrikaların imalat bölümlerinde alet ve techizatın saklanması, depolanması amacıyla ya da yine üretim tesislerinde günlük üretimlerde kullanılan malzemelerin istiflenmesinde kullanılan ağır yük sistemlerine oranla daha mukavemeti az olan bir sistemdir.
Nerelerde kullanılır?
- Üretim tesislerinde günlük kullanılan malzemelerin depolanmasında
- İmalathanelerde malzeme ve ekipmanın istiflenmesinde,
- Araç lastiği, kamyon lastiği vb. lastik depolamalarında,
- Küçük hırdavat malzeme depolarında kullanılabilinir.
Raf Sistemlerinin Teknik Özellikleri
- Profillerinin kalınlıkları 1,5 mm, 2 mm, 2,5.mm ve 3mm’dir.
- Tablalarının saç kalınlıkları 1,2 – 1,5 ve 2 mm’dir. Bu tablalarda kullanılan malzemeler DKP SAC ve GALVANİZ den üretilmektedir.
- Taşıyıcı traversler St 37 malzemeden üretilmekte olup ağırlığa göre farklı seçenekleri mevcuttur. (CC80-100-120-140-160) 1,5mm ve 2mm kalınlığındadır.
Hafif yük raf sistemleri fiyatları, sistemin kurulacağı yerin büyüklüğü, müşterimizin depolama sisteminden beklentisi ve depolanacak ürünler gibi özelliklere göre değişiklik göstermektedir